volg ons!

JE LEEFT IN DE STAD

JE WOONT IN HARTJE EINDHOVEN

Tot nu toe werden de appartementen enkel verhuurd. Maar we hebben goed nieuws voor je: vanaf nu kan er ook gekocht worden in Hartje Eindhoven! Maandelijks komen er nieuwe ‘Hartjes’ beschikbaar, dus houd onze website goed in de gaten voor meer informatie. Wij nemen je graag mee op citytrip door Hartje Eindhoven om de verschillende steden te ontdekken! Ga jij met ons mee op reis? Doe de online check-in. Dan houden wij je op de hoogte van beschikbare ‘Hartjes’ en het maandelijkse kijkmoment.

Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar gebeurt het. Daar bruisen de leuke dingen van het leven je tegemoet. Daar wil je bij zijn. Dichtbij. Dat kan in Hartje Eindhoven. Een wereld middenin een stad!

De verschillende typen appartementen liggen rondom twee grote binnentuinen. Typerend voor Hartje Eindhoven zijn de namen van grote internationale steden die aan de verschillende secties zijn toegekend. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in Hartje Rome, Hartje Londen, Hartje Antwerpen enzovoorts te gaan wonen. Ga je mee?

Doe de online check-in!

Nieuw woningaanbod

Een wereld middenin een stad!

Er zijn weer nieuwe appartementen beschikbaar voor verkoop in Hartje Eindhoven.

Anton Philipslaan 113 | Hartje Londen

Anton Philipslaan 151 | Hartje Londen

Anton Philipslaan 166 | Hartje Rome

Gerard Philipslaan 43 | Hartje Antwerpen

Locatie

Het is prettig wonen in Eindhoven

Je woont in Hartje Eindhoven. Je leeft in de stad. Waar je je nooit hoeft te vervelen. Je nooit alleen hoeft te voelen. Waar altijd wat te ontdekken is. Gezellige bruine kroegen. Restaurants die Brabants naam eer aandoen. Anders dan anders. Ieder op hun eigen manier. Je leeft immers maar één keer. Daarom wil je een thuis dichtbij. Een thuis in Hartje Eindhoven.

De reis gaat verder

Er is weer nieuw koopaanbod!

Op dinsdag 23 januari wordt er een Open Huis gehouden en heb jij de mogelijkheid om de beschikbare appartementen te komen bezichtigen tussen 16.00 en 17.30 uur. Ons team staat dan klaar om jou rond te leiden door de appartementen.


Online check-in