Kopen in Hartje Eindhoven
volg ons!

JE LEEFT IN DE STAD

JE WOONT IN HARTJE EINDHOVEN

Tot nu toe werden de appartementen enkel verhuurd. Maar we hebben goed nieuws voor je: vanaf nu kan er ook gekocht worden in Hartje Eindhoven! Maandelijks komen er nieuwe ‘Hartjes’ beschikbaar, dus houd onze website goed in de gaten voor meer informatie. Wij nemen je graag mee op citytrip door Hartje Eindhoven om de verschillende steden te ontdekken! Ga jij met ons mee op reis? Doe de online check-in. Dan houden wij je op de hoogte van beschikbare ‘Hartjes’ en het maandelijkse kijkmoment.

Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar gebeurt het. Daar bruisen de leuke dingen van het leven je tegemoet. Daar wil je bij zijn. Dichtbij. Dat kan in Hartje Eindhoven. Een wereld middenin een stad!

De verschillende typen appartementen liggen rondom twee grote binnentuinen. Typerend voor Hartje Eindhoven zijn de namen van grote internationale steden die aan de verschillende secties zijn toegekend. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in Hartje Rome, Hartje Londen, Hartje Antwerpen enzovoorts te gaan wonen. Ga je mee?

Doe de online check-in!

Woningaanbod

Een wereld middenin een stad!

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar voor verkoop in Hartje Eindhoven.

Locatie

Het is prettig wonen in Eindhoven

Je woont in Hartje Eindhoven. Je leeft in de stad. Waar je je nooit hoeft te vervelen. Je nooit alleen hoeft te voelen. Waar altijd wat te ontdekken is. Gezellige bruine kroegen. Restaurants die Brabants naam eer aandoen. Anders dan anders. Ieder op hun eigen manier. Je leeft immers maar één keer. Daarom wil je een thuis dichtbij. Een thuis in Hartje Eindhoven.

Wil jij kopen in Hartje Eindhoven?

Vul dan het formulier “Doe de online check in” in, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van toekomstig aanbod!

Doe de online check-in!