Kopen in hartje :: Anton Philipslaan 169
volg ons!
Ga je mee op reis?

Iedere maand komen er nieuwe appartementen in verkoop!
Check nu online in!

Nu inchecken!

ANTON PHILIPSLAAN 169


Wil jij kopen in Hartje Eindhoven? Check dan gelijk in zodat wij je op de hoogte kunnen houden van toekomstig aanbod in Hartje Eindhoven!

Hartje Eindhoven

Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar vlak naast het Philips Stadion, is een complete wijk met een grote diversiteit aan woningen.

In Hartje Wenen voel je je thuis als je een druk leven hebt, overdag werkt en ’s avonds graag de stad in gaat. Precies goed om lekker een bakkie te doen na thuiskomst. Dit luxe afgewerkte drie-kamerappartement op de begane grond van “hartje Wenen” is perfect gelegen in het centrum van het bruisende Eindhoven.

Indeling

U komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte, de berging en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer

De woonkamer is ruim van opzet en heeft een speelse indeling met raampartijen aan beide zijdes. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. De woonkamer staat tevens in open verbinding met de keuken.

Keuken

De luxe open keuken is geplaatst in wandopstelling en beschikt over de benodigde apparatuur. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer 1

Deze masterbedroom is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast.

Slaapkamer 2

De tweede slaapkamer is perfect in te richten als studeer- en/of hobbykamer.

Badkamer

De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad en een vaste wastafel.

Balkon

Vanuit de woonkamer is het royale balkon te bereiken. Vanuit het balkon heeft u een fraai uitzicht.

Bijzonderheden:

  • Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en over een berging in de kelder.
  • De servicekosten voor het appartement en parkeerplaats bedragen ca. € 213,- per maand.
  • Het appartement wordt verwarmd door een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag). Voor de verwarming betaalt u een maandelijks, naast de servicekosten, een voorschot ter hoogte van € 110,-.
  • Bij deze verkoop geldt een vaste projectnotaris;
  • Bij aankoop van de woning dient een waarborgsom of bankgarantie te worden afgegeven