Kopen in hartje :: Anton Philipslaan 101
volg ons!
Ga je mee op reis?

Iedere maand komen er nieuwe appartementen in verkoop!
Check nu online in!

Nu inchecken!

ANTON PHILIPSLAAN 101

Vraagprijs € 375.000,-- k.k.

WIL JIJ KOPEN IN HARTJE EINDHOVEN?

SCHRIJF JE OOK IN VIA www.kopeninhartje.nl ZODAT WIJ JE OP DE HOOGTE KUNNEN HOUDEN VAN TOEKOMSTIG AANBOD IN HARTJE EINDHOVEN!

Hartje Eindhoven

Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar vlak naast het Philips Stadion, is een complete wijk met een grote diversiteit aan woningen.

Hartje Londen speelt met de zon op mooie dagen. Hier herken je de hand van architect Wiel Arets direct, de zee van ramen en de statige lobby. Het uitzicht heeft een enorme wow-factor. Op de dynamiek op straat én op de relaxte binnentuin. In Hartje London heb je het beide. Sterker nog, vanaf de vierde etage kijk je ook naar de zijkant vrij weg. Is het bezoek er stil van? Duik dan zelf even je langgerekte designkeuken in. Uitgebreid koken is hier een genot.

Indeling

U komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte, berging en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer

De licht overgoten woonkamer wordt gedomineerd door de grote raampartijen tot aan de grond. Vanuit de woonkamer is de loggia te bereiken. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken

De luxe open keuken is verdekt opgesteld en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer 1

Het appartement beschikt over 2 naast elkaar gelegen slaapkamers die nagenoeg even groot zijn. Slaapkamer 1 heeft een afmeting van ca 14 m2.

Slaapkamer 2

De tweede slaapkamer heeft een afmeting van ca 12 m2.

Badkamer

De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad en een vaste wastafel.

Toilet

Er is tevens een separate toiletruimte aanwezig.

Berging/wasruimte

Vanuit de hal is de inpandige berging te bereiken. In deze bergruimte is de WKO-installatie gesitueerd. Tevens bevindt zich in deze ruimte de witgoedaansluiting.

Loggia

De kers op de taart is absoluut de loggia: je eigen buiten Hartje Eindhoven. Geen wind, geen pottenkijkers. Tot ver in het najaar geniet je hier van de zon.

Bijzonderheden:

  • Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en over een berging in de kelder.
  • De servicekosten voor het appartement, berging en parkeerplaats bedragen ca. € 197,73 per maand.
  • Het appartement wordt verwarmd door een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag). Voor de verwarming betaalt u een maandelijks, naast de servicekosten, voorschot ter hoogte van € 110,-.
  • Bij deze verkoop geldt een vaste projectnotaris;
  • Bij aankoop van de woning dient een waarborgsom of bankgarantie te worden afgegeven.
  • De verkoper verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders;
  • De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan;